Vuxenlekar- En standup om att inte vilja bli stor

2024-11-21

20:00

VUXENLEKAR En standup om att inte vilja bli stor Av och med Elina Du Rietz. Regi: Özz Nujen. Föreställningslängd ca. 75 min.

Elina vill inte bli stor, hon har aldrig velat bli stor. Man kan kanske skylla på TV-programmet ”Farbrorn som inte ville bli stor”, som har etsat sig fast i Elinas sinne sedan hon såg det 1981. Elina är vuxen nu, och hon vet det, men hon vägrar acceptera det. ”Vuxenlekar” är en standup om Elina (och kanske hela hennes generation, födda på 70-talet) som vägrar bli vuxna. Om dubbelmoralen, fördomarna och åldershetsen i samhället. Om rädslan att bli tråkig, att mogna, och att se sig själv i spegeln varje morgon och bli chockad! Räkna med igenkänning. Även om du knappt fyllt 30.

Elina ses regelbundet på de största standupklubbarna i Sverige, samt på TV och i film. Senast såg ni Elina i ”Flykten till Östermalm”, och tidigare i allt från ”Partaj”, ”Solsidan” till ”Jordskott” och ”Tårtgeneralen”.

Eskilstuna-kuriren: ”Tidningens utsända har nog aldrig sett en standupshow där komikern på scen bjuder så mycket på sig själv”

”Det är kul smart och riktigt, riktigt roligt”

”…får publiken att lägga sig dubbelvikt”

”Publiken slängs mellan skämten om sex, snusk, rosévin och elräkningar.”

Publikreaktioner: ”Skrattade så tårarna rann genom hela showen” ”Igår förlängdes mitt liv med flera år.”

Sagateatern 21/11 kl 20:00

Dörrarna öppnas två timmar innan för barmingel och enklare tilltugg finnes att köpa. Kom gärna i tid för att slippa köer!

Kategorier:

Okategoriserade

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *